Appartement 221 - Rocas del Mar

Costa del Silencio, Tenerife

Rocas del Mar is een **** sterren appartementen complex in een rustige omgeving in het zuiden van Tenerife.

Het complex heeft 2 zwembaden en een kinderbadje.

Bij het zwembad zijn voldoende (gratis) ligstoelen en parasols aanwezig.

 

In de wintermaanden is het bovenste zwembad verwarmd. Er is er een poolbar aanwezig waar u een hapje en drankje kunt nuttigen. Vanuit het zwembad heeft u een mooi uitzicht over de Atlantische oceaan. Wanneer u goed kijkt over de oceaan is het niet vreemd als u plotseling een paar dolfijnen voorbij ziet zwemmen.

Bij het complex is er geen strand waar u de oceaan in kunt gaan. U kunt wel de oceaan in nabij de Montana Amarilla.

Dit is ongeveer tien minuten lopen langs de oceaan. U kunt hier mooie wandelingen maken en komt dan dorpjes tegen zoals Los Abrigos en El Medano (strand). Ook in het plaatsje La Galletas is er een strandje.

Uiteraard kunt u deze plaatsen ook met de auto bezoeken.

 

Rocas del Mar beschikt over 3 liften

 

Direct naast het complex is er een supermarkt en er zijn diverse Bar/Restaurants en winkels in de omgeving.

Rocas del Mar ligt op ca. 15 minuten rijden van de luchthaven Zuid (voorheen bekend als Reina Sofia) en op ca. 20 minuten rijden van de grote drukke badplaatsen zoals Los Cristianos en Playa de las Americas.

 

Vlakbij het appartementencomplex ligt het vissersdorp/haven Las Galletas. Hier vindt U diverse winkeltjes, een boulevard met restaurants en een strandje.

 

In het appartement bevindt zich een informatiemap. In deze map treft u meer informatie aan over de bezienswaardigheden, busvervoer, restaurant tips etc.

Design by: Jean-Paul Meulendijks